Nordic Online Media Planner

Job description

Stillingsopslag

Media Planner til markedsledende online aktør

 

Jobbeskrivelse

Til vores nordiske hovedkontor i Aarhus søger vi en Media Planner, som skal være med til at udbygge vores position på det nordiske marked.

Er du klar til prøve kræfter med udfordringen inden for optimering af nye og eksisterende nordiske affiliate kampagner? Forstår du annoncørens behov og kan oversætte dem til konkrete mål? Så er denne stilling måske den rette for dig:

 

Stillingen

Som Media Planner er du ansvarlig for at varetage vores nordiske affiliate kampagner i samarbejde med et team af kompetente kolleger i Pakhusene på Aarhus Ø. Du er proaktiv og forsøger altid at få flest mulige publishers til at promovere din portefølje af kampagner, imens du samtidig forstår annoncørernes behov.

 

Du er ambitiøs og sammen med dine kolleger, leder du konstant efter muligheder for at udvikle eksisterende relationer samt forbedre dine kunders performance. Du vil overtage en eksisterende portefølje af annoncører samt en tilhørende portefølje af publishers, som skal udvikles, og vores referencer tæller brands såsom Ali Express, Zalando, & Heineken.

 

Du er konstant på forkant med udviklingen inden for performance-baseret markedsføring, og ved at analysere dine portefølje af kampagner, rådgiver du annoncører og publishers om at anvende den perfekte strategi.

Du kan nemt skifte din kommunikationsstil og kan derfor tale om teknologier med nye annoncører eller kontakte og overbevise publishers til at promovere en kampagne.

 

Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde i et internationalt team, der er propfyldt af talent og, som trives i et skørt, humoristisk og kreativt miljø. Alle i teamet har store drømme og vi forventer ligeledes, at du har det samme. På kontoret har vi et afslappet miljø, og du kan derfor altid afkoble med et spil bordtennis eller Counter-Strike i løbet af arbejdsdagen.

 

Requirements

Krav:

  • du er meget entusiastisk, ivrig efter at lære, ambitiøs og et naturtalent i at danne relationer

  • har minimum tre års erfaring fra en tilsvarende stilling inden for online markedsføring

  • har gerne kendskab til Affiliate markedsføring

  • taler og skriver flydende engelsk

  • har en relevant videregående uddannelse

 

Hvem er vi

Daisycon er en af de største performance-baseret markedsførings-virksomheder i Holland og er aktiv i hele verden. Daisycon er en del af Linehub og har kontorer i fem forskellige lande med over 130 ansatte fordelt over hele Europa.

 

Måske du har været i kontakt med os før uden at opdage det? - Hver dag registrerer vi omkring 1,5 millioner kliks fra 32.000 hjemmesider for 1.150 annoncører.

 

Er du interesseret?

Synes du jobbet lyder spændende og passer dine kvalifikationer til stillingen? - så hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning samt CV.

Deadline er d. 13/05-2019, men vi inviterer løbende kandidater til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på + 45 70 22 18 16