(Junior) Publisher Manager

Job description

Als (Junior) Publisher Manager houd je dagelijks contact met grote internationale publishers om affiliate programma's te promoten en te optimaliseren. Je komt in contact met grote namen als Sanoma, Acties.nl, Shopbuddie, Shopalike en Groupon.


Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen performance based online marketing. Naast dat je ervoor zorgt dat je relatie met onze bestaande publishers goed blijft, probeer je deze samenwerking uit te bouwen of ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het alles overstijgende channel dat verantwoordelijk is voor onder andere internationale kortingsplatformen, vergelijkers en cashbackpartijen.


Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek internationaal team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou.

Requirements

In het kort

  • Je bent enorm enthousiast, leergierig en van nature een relatiemanager.
  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd of je hebt enige werkervaring.
  • Je beheerst Nederlands en Engels perfect.
  • Je ontvangt een prima salaris en een winstdeling.
  • Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vakgerelateerde cursussen.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding of NS-Business Card.
  • Je kunt tussen het werken door altijd even ontspannen met een potje tafelvoetbal

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.


Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig. Laat je CV achter, stuur een bericht via LinkedIn of neem contact op met één van onze recruiters via +31 (0) 36 548 37 70. Je kunt ook mailen naar jobs@daisycon.com. Weet je een andere, creatieve manier om ons te overtuigen, kom maar op!


Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot één van Nederlands’ grootste performance based marketing bedrijven en actief door heel Europa. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders.