(Junior) Account Manager

Job description

Zit verkopen jou in het bloed en is jouw doel om door te groeien naar de functie van Account Manager? Dan is dit dé kans om jezelf te bewijzen. Voor de functie van Junior Account Manager zoeken wij een enthousiaste salestijger(in).


(Junior) Account Manager


Dit is de ideale baan om jezelf verder te ontwikkelen tot Account Manager. Onder begeleiding van een aantal ervaren Account Managers leer je tot in de puntjes het vak van verkopen. Je doet ervaring op met de opvolging van warme leads en beoordeelt welk product het best bij de klant past.


Ook ondersteun je de Account Managers in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het op maat maken van offertes, voorbereiden van presentaties en het opstellen van contracten. Al snel krijg je je eigen klantenlijst waarmee je zelf aan de slag kunt.


Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, hoe snel? Dat ligt aan jou!Requirements

  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en bent enorm leergierig.
  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd of je hebt enige werkervaring.

  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels.

  • Je ontvangt een prima salaris, een bonus en winstdeling.

  • Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma.

  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vakgerelateerde cursussen.

  • Je krijgt een reiskostenvergoeding of NS-Business Card.

  • Je kunt tussen het werken door altijd even ontspannen met een potje tafelvoetbal.


Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Legio mogelijkheden dus om met collega’s de deur uit te gaan voor een goede lunch of een borrel na werktijd. Iets wat we regelmatig samen doen, omdat we geloven dat wij daarmee als team nóg sterker worden.


Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Stuur ons je CV, neem contact op via een Linkedin of spreek met één van onze recruiters via 036-548 37 70. Ben je meer van een creatieve aanpak? Helemaal goed, laat maar zien!


Bedrijfsprofiel

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste ‘performance marketing netwerk’ van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks, vanaf zo’n 32.000 websites,  anderhalf miljoen kliks richting onze 1.150 adverteerders. Zij betalen hiervoor pas op het moment dat die kliks converteren tot méér sales, inschrijvingen of downloads. Performance based dus!