Finance Medewerk(st)er

Job description

Draai jij je hand niet om voor het boeken van inkoopfacturen en word je gelukkig van complexe facturatieprocessen? Ben je er daarnaast van overtuigd dat je iedere dag nog iets kunt leren? Kom dan bij ons werken als:


Finance Medewerk(st)er


Onze financiële administratie vraagt om analytische mensen met karakter. Je werkt in een bijna volledig digitale omgeving, wat het werken bij Daisycon erg uitdagend maakt. Het financiële proces is grotendeels geautomatiseerd, waardoor je veel bezig bent met het controleren van deze automatische processen.


Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint de dag met een goede bak koffie van versgemalen bonen of een heerlijk kop verse thee. In de ochtend heb je een aantal vaste werkzaamheden op de planning, zoals het boeken van een flink aantal inkoopfacturen via Basecone. Je verwerkt de bankmutaties in Exact Online en overleg je met een collega van een andere afdeling over de bijzondere facturatiewensen van een klant.


Na de lunch met het team ga je aan de slag met het controleren van de facturatie en aan het einde van de dag maak je nog een uitgebreide specificatie af voor je collega in Antwerpen. Net voordat je naar huis gaat loop je de supportvragen nog even door en heb je iedereen voorzien van de juiste informatie.


Je werkt aan verschillende administraties, dus iedere dag is anders. Voor elke administratie denk je mee hoe jij het proces nog beter en nog efficiënter kunt maken. We zoeken daarom iemand met goede organisatieskills en een hands-on-mentaliteit. Je kunt uitstekend je weg vinden in een klein team.


Requirements

We verwachten dat

 • je HBO werk- en denkniveau hebt

 • je een afgeronde opleiding MBA / Bedrijfseconomie of vergelijkbaar hebt

 • je minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie

 • je ambitieus bent en nauwkeurig werkt

 • je ervaring hebt met Exact Online en Excel

 • je goede communicatieve vaardigheden hebt

 • je affiniteit hebt met het werken in een digitale omgeving

 • je vloeiend Engels spreekt en het liefst ook Duits

 • je outside-the-box denkt


Reken op

 • leuke collega’s, een boeiende functie met veel groeimogelijkheden

 • een prima salaris en winstdeling

 • een pensioenregeling

 • reiskostenvergoeding en flexibele werktijden


Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Je komt terecht in een klein team van ervaren HR- en Finance specialisten. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. De eerste maanden word je intensief begeleid. Naast training on-the-job ben je vrij om vakgerelateerde cursussen te volgen en er bestaat de mogelijkheid om op kosten van Daisycon aanvullende opleidingen te volgen.


Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.


Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je cv achter, stuur een Linkedin-bericht of neem contact op met Wouter Buter op +31 (0) 36 548 37 70.


Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders. Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “performance based marketing”.