Business Development Manager

Job description

Stillingsopslag

Erfaren forretningsudvikler til markedsledende online aktør


Jobbeskrivelse

Til vores nordiske hovedkontor i Aarhus søger vi en erfaren Business Development Manager, som skal være med til at udbygge vores position inden for performance baseret markedsføring hovedsageligt i Danmark og Norge. Vi er markedsleder i Benelux og har ambitiøse planer i norden også, hvor vi allerede har en dominerende position. Vi vokser og søger en forretningsudvikler til vores kompetente salgsteam, som vil have en stor andel i vores fremtidige succes i norden.


Stillingen

Som Business Development Manager får du en spændende mulighed for at være med til at udbygge vores position på det danske og norske marked. Du vil primært arbejde med performance baseret markedsføring, hvor du sammen med salgsteamet skal videreudvikle det nordiske marked. Her vil dit primære fokus være Danmark og Norge. Vi forventer, at du har et højt strategisk og fagligt niveau, hvor du gennem sund forretningsforståelse sikrer succes hos kunden.


Du vil i det daglige arbejde sammen med et et team af dygtige kollegaer i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor tempoet er højt og tonen uformel. Her vil du få ansvaret for en mindre portefølje af eksisterende nordiske annoncører samt ansvaret for et eget new-bizz budget. Vores referencer tæller brands såsom Ali Express, Zalando & Heineken.


Dit fokusområde vil være performance baseret markedsføring, og du vil på sigt berøre alle områder indenfor Daisycon’s services i takt med, at din kundeportefølje vokser og bliver udviklet. Det er essentielt, at du er nysgerrig efter at lære de seneste trends, som kan være med til at forbedre dine kunders performance.


Vi forventer, at du er initiativrig og sammen med dine kolleger, leder du konstant efter muligheder for at udvikle nye og eksisterende relationer samt forbedre dine kunders performance.


Hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling og brænder for online markedsføring, er du måske vores næste kollega. Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Aarhus, men der skal påregnes 1-2 rejsedage om måneden i forbindelse med jobbet.

Requirements

Vi forventer:

  • minimum tre års erfaring fra en tilsvarende stilling inden for online markedsføring

  • kendskab til og gerne erfaring indenfor Affiliate markedsføring

  • stort netværk som kan aktiveres

  • er dygtig til opbygning af langvarige og bæredygtige relationer

  • taler og skriver flydende engelsk

  • har en relevant videregående uddannelse


Vi tilbyder:

En arbejdsplads hvor der er meget højt til loftet og beslutningsprocessen er kort.

Vi husker altid at have det sjovt og vi tilbyder dig muligheden for at arbejde i et internationalt team, der er fyldt af talent og, som trives i et humoristisk og kreativt miljø. På kontoret har vi et afslappet miljø, og du kan derfor altid afkoble med et spil bordtennis eller Counter-Strike i løbet af arbejdsdagen.


Hvem er vi?

Daisycon er en af de største performance baseret markedsføringsvirksomheder i Holland og er aktiv i hele verden. Daisycon er en del af Linehub og har kontorer i fem forskellige lande med over 130 ansatte fordelt over hele Europa. I norden har vi kontorer i Aarhus og Oslo.


Måske du har været i kontakt med os før uden at opdage det? - Hver dag registrerer vi omkring 1,5 millioner kliks fra 32.000 hjemmesider for 1.150 annoncører.


Læs mere om os og vores services her: https://www.linehub.com/


Er du interesseret?

Synes du jobbet lyder spændende og passer dine kvalifikationer til stillingen? - så hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning samt CV til jobs@daisycon.com og skriv venligst “Business Developmemt Manager” i emnefeltet.


Deadline er d. 10/6-2019, men vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på + 45 70 22 18 16